Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Чисто нов френски автомобил, спечелен от Национална лотария, ще паркира пред дома си щастливката Надя Рускова от град Рудозем. Късметът ѝ се усмихна в играта “На крачка от късмета” в предаването на 25 март.

“Вярвах в късмета си, но не и че е толкова голям“, каза късметлийката, когато седна зад волана на новата си придобивка. Билетът, който ѝ осигури участие в шоуто е “Карибско съкровище“.

Национална лотария изигра неочаквана роля в живота на още един щастливец. 36-годишният Стоян Паскалев от град Пловдив пък е късметлията, който си тръгна с утроена печалба от предаването Национална лотария. Щастливецът спечели чудесната сума от 33 000 лева от играта “Сейфове”. Той участва в шоуто благодарение на билет “Лото +”. С печалбата Стоян, работи като машинен инженер, разкри, че ще направи направи хубава сватба и изненада приятелката си.

Неговата опонентка Маргарита Костова от село Добърско също беше в студиото благодарение на щедрия “Лото +“. Въпреки че късметът ѝ в студиото не беше толкова голям, колкото на Стоян, тя напусна предаването със сумата от 2000 лева.

Бисер Стоянов от град Враца грабна 25 000 лева и невероятна бонус печалба от играта “МЕГА ДЖАКПОТ“. Той ще се наслади на 5-дневна почивка за двама в един от най-забележителните градове в света Прага. Щастливецът игра чудесно и грабна разкошните печалби благодарение на билет “Златната 7“, който му осигури участие в шоуто.

Не пропускайте да видите кои са късметлиите в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.