Като капитан Иван Ласкин се изправя в битка срещу Андрей Слабаков този петък от 21.00 ч. по NOVA

Изненадите в новия сезон на "Аз обичам България" продължават и този петък в изданието, посветено на Великден. За първи път в историята на най-родолюбивото предаване един от звездните отбори ще бъде предвождан от нов капитан. Обичаният актьор Иван Ласкин заема мястото на стария морски вълк Юлиан Константинов, за да се изправи в битка срещу режисьора, белязал почти цялата кариера на малкия Васко Да Гама от село Рупча – големия Андрей Слабаков.

В подкрепа на новия капитан е гранд дамата на българската музика - жената, споделяла една сцена с Шарл Азнавур и Джозефин Бейкър, един от най-ярките символи на демократичните промени – Богдана Карадочева. В отбора на Ласкин знания и обич към родината показва също репортерът Боби Ваклинов, който се бори докрай с всяка неправда и е "Бялата лястовица" на "Господари на ефира". Силовата фигура в групата е боецът с най-високия коефициент на интелигентност в България и покорител на дамските сърца Деян Топалски.

В отговор на предизвикателството на новия капитан Иван Ласкин, Андрей Слабаков също събира изключително силна чета. Звездата на новия сериал "Ние, нашите и вашите" по NOVA Кирил Ефремов се състезава заедно с чаровната и заредена със знания светска дама и университетски преподавател Ива Екимова. Отбора допълва Деян Каменов, познат повече като Дидо от Д2 – откритието на "Стар Академи", рокерът с холивудска визия, изповядващ принципа "здрав дух в здраво тяло".

Зрителите ще усетят почерка на новия капитан веднага след първата му поява, като по традиция и в това предаване обрати и паметни моменти ще заредят с усмивки и добро настроение. Новият капитан поема руля в тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.   

Този сезон "Аз обичам България" показва макети на най-емблематичните български сгради и исторически обекти, част от проекта "България на длан – Макети на открито". Какъв макет ще видят зрителите в новия епизод? Не пропускайте "Аз обичам България" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Интересни новини, игри и изненади, свързани с предаването, можете да следите и на официалната страница на "Аз обичам България" във Facebook. Целите епизоди гледайте в NOVA PLAY