"За радост, ще работя в среда, която познавам", заяви Ангел Попов

Спорно назначение. Заместник-министър на транспорта отговаря на обвиненията в злоупотреби.

„Подал съм документи в съда и ще си търся правата по съдебен ред за всички лъжливи твърдения. Аз съм предал документи на премиера и това ще се доказва в съда. Това намирисва на поръчка”, отвърна в отговор на обвиненията срещу него зам.-министърът на транспорта Ангел Попов в студиото на „Здравей, България”.

По темата

„Аз ще работя спокойно. За радост, ще работя в среда, която познавам. Ще подам ръка на всички”, добави Ангел Попов. 

Зам.-министърът на транспорта бе категоричен: „Това няма да ме накара да се отблъсна от бизнеса, от браншовите организации”. 

Припомняме, че от Съюза на българските превозвачи и от Съюза на международните превозвачи първо оспорват това, че Ангел Попов е представен като човек от бранша.

„Г-н Симеонов е подведен. Първо, Попов не разполага с мащабен транспортен бизнес. Има няколко фирми, от които само една има лиценз, но тя е продадена”, заяви в сряда в студиото на "Здравей, България" Йордан Арабаджиев, изпълнителен директор на Съюза на международните превозвачи.

„Г-н Попов няма действаща транспортна фирма, както е представено. Сдружение имаше, но то беше активно до 2011 година. Тогава след едни неприятни случки това сдружение потъна”, допълни Красимир Лалов от Съюза на българските превозвачи.

Превозвачите са изпратили писмо до премиера и транспортния министър. Те обвиняват Ангел Попов и в злоупотреби. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.