Неочаквани обрати преобръщат живота на героите в сезон 4 на полската поредица от тази събота – 07.00 часа

Премиерният сезон на полския сериал "Медици" (Lekarze) стартира в ефира на NOVA от 27 май - тази събота, от 07.00 часа. Историята, спечелила сърцата на зрителите, акцентира върху живота на амбициозния млад хирург Алисия Жиманска (Магдалена Ружчка), която прави първите стъпки в кариерата си в болница "Коперник". Мечтата ѝ да стане най-добрия хирург я среща с група харизматични лекари, изцяло посветени на своята професия, които ежедневно се борят не само за живота и здравето на своите пациенти, но и със своите собствени слабости и проблеми.

Още в първите премиерни епизоди на "Медици" зрителите ще станат свидетели на трудна загуба, която ще предизвика сътресения сред всички служители от болница "Коперник". Но за младата лекарка Алиция Жиманска това ще предизвика и обрат в живота ѝ. Тя ще трябва да поеме грижата над чуждо дете, което ще породи у нея нови неподозирани емоции. Ще се справи ли с тях или ролята на майка ще я постави пред трудното решение? Дали Алиция ще продължи с кариерата си на обещаващ хирург, ще разберем в епизодите на премиерния сезон 4 всяка събота и неделя по NOVA.

И още: В полската поредица смелият екип от ярки индивидуалности ще се сдобие с нов шеф на хирургията, в чиято роля ще видим талантливия актьор Войчех Мецладовски. А Даниел Орда (Войчех Желински), който по-рано напуска работа поради невъзможността да практикува, зрителите ще видят в съвсем ново поприще. Трудностите продължават обаче за осъдения за лекарска грешка Пьотр Банат (Шимон Бобровски), който няма да спре да се бори да възвърне репутацията си на добър специалист.

Доказал се в жанра, успехът на "Медици" се дължи на умението да заинтригува зрителите с автентичността на всеки медицински случай и лична история, в което ще се убедим и в следващите премиерни епизоди на медицинската поредица.

Гледайте премиерния 4-ти сезон на спечелилия редица награди полски сериал „Медици” от 27 май, всяка събота и неделя, 07.00 ч. по NOVA