Те са сестри, полицията ги издирва

Полицията издирва три сестри от русенското село Иваново. 17-годишната Глория, 16-годишната Станка и 15-годишната Силвия са в неизвестност от 29 май.

Момичетата живеели в дома на дядо си Йордан в селото. Децата излезли от жилището около 23.30 часа на 29 май и оттогава са в неизвестност.  Възрастният мъж обаче едва вчера се обадил в полицията, за да съобщи, че момичетата все още не са се прибрали.

В селото се говори, че децата не ходят редовно на училище и не бягат за първи път от къщи. Дядо им Йордан Илиев, обаче, е притеснен. Той подозира, че момичетата може да са отвлечени с цел проституция. 

От МВР разпространиха снимки и описание на момичетата и призоваха всички, които имат някаква информация за тях, да сигнализират на тел. 112, 082/882488, 882 316, 882 319 или в най-близкото поделение на МВР.

Глория е висока около 165 см, с нормално телосложение. Има права, черна коса и кафяви очи. Била е облечена със сини дънки и жълто яке.

Станка е с височина към 150 см, слаба, с черна коса и кафяви очи.

Силвия е висока около 155-160 см, слаба, с черна коса и кафяви очи. Била е облечена с черно кожено яке, сини дънки и черни платнени обувки. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.