Книгата е базирана на личния опит на великия футболист

Христо Стоичков ще демонстрира част от своите правила за успех във футбола на премиерата на новата си книга "Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8". Официалното ѝ представяне ще се състои на 14 юни от 12.00 часа между билетния център и моста на влюбените до НДК.

Kнигата, базирана на личния опит на великия футболист, е издадена от издателство "Книгомания" със съдействието на Национална лотария.

"Национална лотария винаги ще подкрепя българите, които искат да постигнат успех. Подкрепяме и Христо Стоичков в издаването на тази книга, защото вярваме, че поне един от прочелите я, може да бъде следващата българска суперзвезда", заяви изпълнителният директор на Национална лотария Димитър Ганев.

В новата си книга гениалният голмайстор, получил глобално признание като "легендарната осмица", заради номера на фланелката си, дава отговор на най-важния въпрос във футбола: "Как да победим?". Книгата е предназначена както за начинаещи играчи, техните родители и близки, така и за утвърдени футболисти, треньори, специалисти, рефери, запалени фенове и почитатели на най-популярния спорт.

Последния си съвет феноменалният нападател ще сподели в ексклузивно видео, което ще може да бъде гледано чрез QR кода на последната корица.