Гледайте втората част от комедийната поредица от 12.50 ч.

Най-известната и чаровна мишка се впуска в спасителна операция с много забавни приключения в комедията “Стюарт Литъл 2” днес от 12.50 ч. по NOVA. Лентата отново събира на екран Хю Лори и Джина Дейвис в ролите на господин и госпожа Литъл, които са осиновители на малкия Литъл под режисурата на Роб Минкоф, създал и първата част на комедийната поредица. Сюжетът черпи вдъхновение от романа на Елуин Уайт.   

“Стюарт Литъл 2” е история за порастването и промените, които го придружават. Майката на  Стюарт живее като дете в семейството Литъл. Малкия мишок ходи на училище с брат си Джордж и заедно играят на детски футбол. Но Стюарт иска да открие истинското си място в света. Родителите му са погълнати от новото си бебе - сестричката му Марта, а брат му Джордж има нови приятели. Стюарт се чувства самотен, докато един ден не спасява канарчето Маргало от ноктите на хищен ястреб и птичето заживява със семейството. Един ден обаче Маргало изчезва и Стюарт с помощта на Сноубел тръгват из града да я търсят, докато Джордж ги прикрива…

Не пропускайте развръзката на новите приключения на чаровната малка мишка в комедията “Стюарт Литъл 2” днес от 12.50 ч. по NOVA.