Десилава Радева се обърна към пишещите постове там

Първата дама Десислава Радева коментира в профила си във Facebook създаването на група, наречена „Първата дама".

Тя е изпълнена с постове, написани „от името на Радева“. А тя от своя страна предупреждава приятелите си, че страницата не се поддържа от нея. 

Снимка на Румен и Десислава Радеви се появи до статия за недвижими имоти

Ето и пълния коментар на първата ни дама:

Майко мила! Както би възкликнала моя тежка "фенка". За тази страница разбрах наскоро. Лошо няма! Това е хубавото на демокрацията - изразяваш свое мнение, нехаресване, иронизираш.

Какви тоалети подбра първата ни дама за визитата в Гърция? (СНИМКИ)

Проблемът е, когато го правиш анонимно. От страх ли, от дребнодушие, от желание да се подиграеш, примесено с нежелание да погледнеш в самия себе си. Щото е по-лесно.

Мишкуването ни завладява - бързо или бавно е без значение. Важното е, че ни завладява повсеместно и се иска вътрешна сила да не му се поддадеш.

Тоалет на Десислава Радева развълнува Facebook (ВИДЕО+СНИМКИ)

Въпросната страница няма нищо общо с мен ... Затова, админи, моля, поне не ползвайте профилната ми снимка за вашия шарж или каквото там е, защото това си е чиста проба манипулация. Продължавайте в същия дух, имате някои доста смешни постове.

А иначе - бих се притеснила, ако ме харесват всички. Бъдете здрави! (Сега поне лайковете ви ще се увеличат ;) Про боно, щото съм ларж)“.

Съпругата на президента за Прайда: Уважавам Ви, но не преигравайте, моля!