Гледайте десети епизод на поредицата тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

В сериала "Скорпион" по NOVA екипът на гениалния Уолтър О’Брайън трябва да се справи не само с професионални, но и с емоциални изпитания. В епизода тази вечер Уолтър е извикан да плати гаранцията за сестра си от затвора. Меган ще помоли брат си да остане с него няколко дни, но той ще бъде скептичен. Уолтър все пак я взема със себе си в гаража на "Скорпионите", за да я запознае с приятелите си. Тяхното завръщане един към друг не продължава дълго – той е извикан с екипа си на свръхсекретна военна мисия в Босна. 

Самолет с важен военен софтуер е свален, а "Скорпионите" трябва да върнат софтуера, преди бунтовниците да го вземат и да заплашат сигурността на САЩ. Преди да отпътуват, вдовицата на пилота ги моли да донесат верижката му, която винаги е настоявал да остане за сина му. Уолтър и екипът откриват самолета, но се оказва, че мисията е не само да върнат верижката, а и пилота. Уолтър осъзнава, че и той самият има талисман – не верижка, а гривна, която му напомня за сестра му. Изглежда, че компютърният гений в края на краищата ще се окаже сантиментален. 

Ще спаси ли Уолтър пилота и ще види ли сестра си отново щастлива? Не пропускайте десети епизод на сериала "Скорпион" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.