Гледайте новия епизод от обиколката на късмета днес от 19.30 ч. по NOVA

Лятното турне на Национална лотария ще  премине през градовете София, Казанлък, Севлиево, Шумен и Троян в предаването тази събота от 19.30 ч. по NOVA. Поредните участници, срещнали късмета си с огромните печалби от Национална лотария, ще разкажат как се чувстват и в какво инвестират страхотните суми.

Рая Пакова ще отиде в град Севлиево при късметлията Ренай Ахмедов, който забогатя с 500 000 лева от билет “Ново Бинго“. Захари Бахаров пък ще паркира кемпера на Национална лотария в град Шумен, където има среща с Ивелина Николаева, която харчи 500 000 лева от щедрия билет “Златните пирамиди 4“.

За емоциитe от печалбата и шофирането на чисто нов автомобил от играта „На крачка от късмета” ще разкаже Мирела Стефанова от град София. В какво е инвестирала печалбата от 33 000 лева от играта “Сейфове“ ще покаже Антония Боянова от град Казанлък. 

Екипът на Национална лотария ще отиде и в град Троян, за да провери как се чувства късметлийката Пролет Хараланова, която си спечели 40 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Барселона.

Не пропускайте да разберете и къде паднаха поредните крупни печалби от Национална лотария в предаването днес от 19.30 ч. по NOVA.