Не пропускайте обиколката по следите на късмета в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Лятното турне на Национална лотария премина през градовете София, Казанлък, Севлиево, Шумен и Троян в предаването на 26 август по NOVA. Рая Пакова гостува на късметлията Ренай Ахмедов, който си спечели 500 000 лева от билет “Ново Бинго“, а Захари Бахаров отпътува за град Шумен, където имаше среща с Ивелина Николаева, която грабна същата сума, но от билет “Златните пирамиди 4“.

Рая завари 29-годишния късметлия и съпругата му да ремонтират. Ренай е започнал и газифициране на жилището си. “Купихме и друг имот в съседната махала с тенденция да направим нова къща“, каза той и показа на Рая плана за строителството на новия дом.

С печалбата късметлията е завел семейството си на почивка в чужбина. Посетели са Германия, откъдето са си купили нов автомобил, Швейцария и Франция. Ренай се похвали и с покупката на нов джип, с който ходи за риба. Той заведе Рая на река Росица, където обикновено упражнява любимото си хоби.

Захари Бахаров пък паркира късметлийския кемпер на Национална лотария в град Шумен, където се срещна с щастливката Ивелина Николаева. Тя харчи печалба от 500 000 лева от билет “Златните пирамиди 4“. “Много съм щастлива“, каза Ивелина и добави, че животът ѝ се е променил за добро.

“С голямо удоволствие харчим парите. Вече сме по-сигурни в живота“, каза съпругът на късметлийката Боян Антонов.

Първото нещо, което Ивелина е направила с печалбата, е да погаси кредитите на семейството. “Още същия ден отидох и си закупих нов мобилен телефон. Поръчахме си и нов автомобил“, разказа Ивелина.

Семейството има планове и за закупуването на жилище. “Според мен Националната лотария е нещо много хубаво“, каза Ивелина. Тя сподели, че след печалбата се чувства по-спокойна и сигурна.

В предаването тази събота екипът на Национална лотария се срещна и с Мирела Стефанова от град София, която си спечели чисто нов автомобил Citroen Elysee от играта “На крачка от късмета”. “Чувствам се страхотно с новата ми кола от Национална лотария“, каза късметлийката.

Антония Боянова от град Казанлък пък е направила цялостен ремонт и преустройство на дома си с печалбата от 33 000 лева от “Сейфове“. Тя сподели, че години наред са планирали ремонта, а с печалбата значително са забързали изпълнението му.

Пролет Хараланова от град Троян, която си спечели 40 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Барселона каза, че винаги ще помни големите емоции от участието си в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“. “Изживяването е страхотно“, сподели Пролет. Късметлийката и двамата ѝ синове са купили нов апартамент, в който ще вложат печалбата.

Не пропускайте обиколката по следите на късмета в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.