Гледайте премиерния четвърти епизод на сериала тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Една новина ще предизвика взрив сред персонала в болница “Св. Кирил” в българския медицински сериал “Откраднат живот: Чуждо тяло”. В премиерния епизод на хитовата поредица тази вечер по NOVA надпреварата за директорското място ескалира до краен предел и дори се отразява на работата на лекарите. За да се докаже пред гостуващи студенти по медицина, Вяра е на път да допусне лекарска грешка, която може да ѝ струва много. Младата д-р Добрева е напълно неузнаваема и продължава да настройва останалите лекари срещу себе си. Дали това обаче няма да ѝ изиграе лоша шега?

В тази напрегната обстановка е получен сигнал, че в болницата е поставена бомба и всички трябва да бъдат евакуирани. Още преди да са се свестили от шока, избухва, Антонов хвърля втора бомба сред лекарите и персонала, когато  обявява кой ще бъде новият директор на МБАЛ “Св. Кирил”.

Кой е отправил бомбената заплаха и дали е реална? Не пропускайте премиерния трети епизод на “Откраднат живот: Чуждо тяло” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.