Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Емоционални срещи и сконфузни ситуации предстоят на приятелите в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Ася ще се отбие в квартирата и ще завари Боби с Миленита. Съквартирантите ѝ разкриват, че това е новата приятелка на рокера и според тях го използва. Ася не е особено щастлива от чутото и кани Боби на среща. Каква е нейната цел и дали той ще откликне на нейната покана?

В сконфузна ситуация попада и Стефания, след като прекарва нощта при Лео. Сутринта е изпълнена с противоречиви сигнали между двамата, които не се знае как ще се отразят на отношенията им.

От ревност е обзет и Ясен, след като е станал свидетел на интимната сцена между Калина и Милица. Дали това няма да доведе до разрив в техните отношения?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук