Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Нови неочаквани удари очакват приятелите в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер Светльо съобщава на Симона и Асен, че иска да напуснат квартирата му в срок до 10 дни. Двамата са наясно, че неговото решение е отмъщение за случилото се между него и Цвети, но не смятат да се поддават на неговия шантаж. Какво ли ще предприеме младото семейство в създалата се ситуация?

Междувременно Стефания и Митко разбират, че все още имат чувства един към друг, но ще успеят ли да се съберат, или отново ще се появи поредната пречка пред тяхното щастие?

Щастието на Дани и Михаела също е помрачено от ревност. Предстои първата фотосесия за новото списание с гола жена и приятелката на фотографа не е щастлива от този факт. Какво ли ще предприеме в тази ситуация?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук