Гледайте тв играта тази вечер от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на телевизионната игра “Семейни войни“ участваха два звездни отбора. Един срещу друг се изправиха отбора на предаването “Аз обичам България“ срещу докторите от сериала “Откраднат живот“. 

След размяна на рундове и много емоционална битка, победител стана отборът на “Откраднат живот“. В “Бързи пари“ докторите събраха 199 точки и само една не им стигна да съберат 200 точки и да донесат на отбора по-голяма печалба. 

Така поредната порция с участието на звездни отбори в “НеСемейни войни“ приключи, но скоро очаквайте още интересни предавания с известни личности.

От тази вечер започват познатите ви “Семейни войни”, а в битка с въпросите взлизат нови семейства, готови с хъс и настроение да играят и печелят. Първи, едно срещу друго, ще игрaят семейство Бананови от София и семейство Попдимитрови от Сандански. Бананови, облечени съответно в жълто срещу модерния цвят за годината лилаво в лицето на Попдимитрови, се превръща и в битка на цветовете, гарнирани с въпросите, които попитахме 100 човека.

Кое от двете семейства ще продължи напред – гледайте “Семейни войни“ тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.