Вече не е нужно жените да се притесняват за интимната си хигиена

Американска фирма е създала специално бельо, предназначено да направи жените по-уверени в леглото, пише в. "Дейли стар", цитиран от БТА. "Едва забележимото" бельо е изработено от латекс и е създадено специално за носене по време на орален секс. 

16 известни жени дават съвети на българските момичета в кампанията "Когато бях на 16 не знаех,…"

Учителка, която прелъсти ученик, стана бизнес гуру

Латексовото бельо е толкова тънко, че на дамите изобщо няма да им прави впечатление, че го носят, отбелязват производителите от лосанджелиската фирма "Лорълс", които понастоящем събират средства чрез краудфъндинг за масовото му производство. 

Дъщерята на донор на сперма откри, че има 40 братя и сестри (СНИМКИ)

Подлудиха секси баба с предложения за брак (СНИМКИ)

Бельото, предназначено за еднократна употреба, освен това е ароматизирано с ванилия, за да прикрива потенциални интимни миризми. От фирмата смятат, че продуктът им ще осигури незабравими оргазми на дамите, тъй като ще ги освободи от излишни притеснения и задръжки. 
Идеята за специалното бельо е осенила създателите му, след като са се запознали с проучване, според което 80 процента от дамите отказват орален секс, въпреки че всъщност искат да го получат. Най-често жените отклоняват подобен тип ласки заради притеснения, че интимната им зона не ухае приятно или че не изглежда добре.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.