Гледайте в предаването тази вечер от 23.00 ч. по NOVA

На 9 март “Господари на ефира” стартираха поредица от репортажи, разкриващи корупционните практики на организирана банда, свързана с НАП, която рекетира бизнеса. От месеци екипът на предаването работи по разкриването на крупна схема за изнудване на бизнеса, в която са замесени бивши и настоящи служители на Националната агенция по приходите.

В петък “Господари на ефира” излъчи разказа на бизнесмен, който многократно е изнудван да дава рушвети, за да си осигури “спокойна” работна среда. Пред камерите на екипа той разказа за тормоза и изнудването, на които е подложен от държавен служител на висок пост в НАП.

Екипът на “Господарите” разполага със скандални кадри, които разкриват цялата рекетьорска схема. Те са поредният пример за това, че е мит твърдението, че в България няма корупция. Дали пък това не е една от причините големите инвеститори да странят от държавата ни?

Освен това, “Господари на ефира” ще покажат ексклузивни кадри с Боби Турбото от любимото шоу за преобразявания “Като две капки вода”. Ще представят и поредния спектакъл от парламентарната сцена “Сълза и смях“. След това зрителите ще чуят кой какво изпя в музикалната ни рубриката “Тинтири-минтири“ за февруари.

Не пропускайте да научите повече подробности за корупционните практики, на които е подложен бизнесът, в  “Господари на ефира” тази вечер от 23.00 ч. по NOVA.