Гледайте забавната комедия “Таткова градина 2” от 13.00 ч. и екшън-комедия “Нагоре с краката” от 14.50 ч. днес по NOVA

Забавни ситуации и неочаквани обрати очакват зрителите с филмите в празничния съботен следобед по NOVA. От 13.00 ч. бащите отново поемат отговорността, а децата ще се забавляват в комедията “Таткова градина 2”. В продължението на хитовата комедия главните роли са поверени на холивудските звезди Куба Гудинг Младши и Пол Рей, чиито герои Чарли и Фил се изправят пред трудната задача да спасят летния лагер на своите деца, летния лагер за деца, който е на прага на финансов крах. За да подобрят управлението на финансите си, както и да озаптят бандата неконтролируеми деца, Чарли и Фил извикват бащата на Чарли – бивш военен. Макар отношенията между баща и син да не са завидни, тримата възрастни са готови да направят всичко за доброто на лагера, а децата няма как да не се забавляват…

Кино маратонът продължава в 14.50 ч. с номинираната за “Оскар” актриса Куин Латифа, която ще докаже колко опасни могат да бъдат интернет запознанствата, като взима за заложник Стив Мартин в екшън-комедията “Нагоре с краката”. Това е първото взривяващо екранно партньорство на двете комедийни звезди под вещата режисура на Адам Шанкман, известен с работата си по “Незабравимата” и “Умиротворителят”.

Стив Мартин е в ролята на Питър Сандерсън – данъчен адвокат, който е разведен, но все още влюбен в бившата си съпруга. Животът продължава и в интернет той се запознава с привлекателна и умна адвокатка. Окрилен, че най-сетне е срещнал сродната си душа, Сандърс я кани в дома си, купува шампанско и свещи, отваря вратата и... на прага му се оказва пищна тъмнокожа дама. Шарлийн е груба, недодялана и освен това току-що е избягала от затвора. Жертва на несправедливо обвинение за въоръжен обир, тя се нуждае от помощта на Питър, за да докаже невинността си. Когато Питър отказва да й стане адвокат, тя влетява в личния му живот като ураган, преобръщайки го „нагоре с краката”. 

Не пропускайте да се посмеете със забавната комедия “Таткова градина 2” от 13.00 ч. и екшън-комедия “Нагоре с краката” от 14.50 ч. днес по NOVA.