Гледайте романтичната комедия “Треньор по свалки” от 12.30 ч. и премиерната романтика “Щипка любов“ от 14.15 ч.

Романтични преживявания и забавни ситуации очакват зрителите с филмите в празничния следобед на Гергьовден по NOVA. От 12.30 ч. звездата от хитовия сериал “Грозната Бети” Ерик Мабиус ще се запознае с изкуството на съблазняването в романтичната комедия “Треньор по свалки”. Мабиус  влиза в ролята на Харолд Грей - привлекателен млад мъж, който все още се възприема като непопулярния аутсайдер от гимназията. Липсата на самочувствие е превърнала любовния му живот в истински хаос. Точно заради това Харолд наема Ани Максуел, тайната му любов от ученическите години, за треньор по свалки. Дали Ани ще успее да го превърне в харесван мъж и ще намери ли идеалната половинка за него?

Кино маратонът продължава в 14.15 ч. със звездата от сагата “Дните на нашия живот” Джен Лили и популярния актьор от хитовата криминална поредица “Мотив” Брендън Пени, които изпълняват главните роли в премиерната за българския ефир романтична комедия “Щипка любов“. Лентата разказва историята на Ники и Брендан, които правят чудеса в кухнята на ресторанта на своя идол, но съвсем скоро се изправят пред предизвикателството да отворят свое собствено местенце. Не след дълго разбират, че основната съставка на всяко ястие е именно любовта.

Не пропускайте развръзките в романтичната комедия “Треньор по свалки” от 12.30 ч. и премиерната романтика “Щипка любов“ от 14.15 ч. днес по NOVA.