Гледайте хитовия екшън-трилър от 20.00 ч.

Звездата Джейсън Стейтъм се впуска по пътя на отмъщението и изкуплението в премиерния за българския ефир екшън-трилър “Колибри“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Хитовата лента е режисирана от създателя на култовия сериал “Остри козирки” (Peaky Blinders) Стивън Найт, а актьорското съзвездие се допълва от Агата Бузек, Вики Макклър и Бенедикт Уонг.

“Колибри” е история за живота на военния ветеран Джоуи Джоунс (Джейсън Стейтъм). Сюжетът проследява опита на Джоуи да се откъсне от света на болката, да се отдаде на любов и праведност, както и принудителното му завръщане към лондонския престъпен свят и пътя му към отмъщение.

Не пропускайте развръзката в премиерния за българския ефир екшън-трилър “Колибри“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Не пропускайте и "Игра на знаци", включвайки се в надпреварата за таблет като откриете и изпратите трите думи във филма "Колибри".

След като видите всяка от трите думи, показани в отделни моменти от филма, ще имате време до края на лентата да ги изпратите чрез лично съобщение в официалната Facebook страница на NOVA. Наградата ще печели по един късметлия всяка седмица, избран с жребий измежду всички участвали в посочения период.