Гледайте хитовия трилър тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Известният рапър 50 Cent подготвя обира на живота си с Брус Уилис и Райън Филип, но всичко ще се обърка в смразяващия трилър “Капан“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. Лентата е дело на продуцентите на култовия екшън-трилър “16 пресечки”, с режисурата се заема легендата в каскадите Майк Гюнтер, а актьорският състав се допълва от Джеймс Ремар, Шон Тоуб и Брет Грантаф.

“Капан“ разказва за група стари приятели, които планират да извършат грабеж на диаманти. Само че предварителната уговорка се проваля, когато един от групата решава да задържи всичко за себе си и да прецака останалите. Но Сони (50 Cent) не е вчерашен и няма да позволи на никого да се подиграва с него. Той се съюзява с влиятелен подземен бос (Брус Уилис) и е готов на всичко, за да си върне това, което му принадлежи. Очи в очи с най-добрия приятел от детството си, той ще трябва да направи съдбоносен избор.

Не пропускайте лентата, в която за първи път си партнират 50 Cent и Брус Уилис - трилъра “Капан“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.