Гледайте романтичната комедия "Хвани и пусни" от 12.30 ч. и приключенската романтика "Като рицарите" от 14.45 ч. днес по NOVA

Приключения, романтика, смях и добро настроение ще предложат на зрителите филмовите заглавия в празничния следобед по NOVA. Кино маратонът започва в 12.30 ч. с Дженифър Гарнър и Тимъти Олифант в комедията "Хвани и пусни". Филмът е режисьорски дебют на сценариста на “Ерин Брокович” Сузана Грант, а актьорското съзвездие се допълва от Кевин Смит, Джулиет Луис и Фиона Шау. Дженифър Гарнър влиза в ролята на Грей, която след смъртта на годеника си  се премества да живее заедно с неговите приятели. Всички, с изключение на Фриц (Тимъти Олифант), са много мили и искрено загрижени за нея. Постепенно Грей разкрива неподозирани истини за своя идеален годеник и започва да се увлича по последния мъж, който някога е смятала за привлекателен.

В 14.45 ч. култовата холивудска звезда Хийт Леджер ще завладее ефира с приключенския "Като рицарите". Вдъхновената от “Кентърбърийски разкази” на Чосър лента е режисьорски дебют на известния сценарист  Брайън Хелгеланд и представя един различен поглед към Средновековието със страхотната игра на актьорите Руфъс Сюъл, Пол Бетани, Алън Тъдик и Джеймс Пюрфой.   "Като рицарите" ще пренесе зрителите в 14 век - време на класови предразсъдъци, които съдбата не може да промени за един ден. Уилям (Хийт Леджър) е роден в бедно семейство. Но един ден, в средновековен турнир по стрелба, съдбата на Уилям се променя. Той е провъзгласен за благородния Улрих фон Лихтенщайн от Гелдерланд, който се бори за ръката на красивата Джоселин. Успява да спечели битката, след което решава заедно с колегите си Скуайърс Уот и Роланд, да приемат фалшива самоличност и да започнат да си изкарват прехраната като печелят рицарски турнири.

Не пропускайте развръзките в  романтичната комедия "Хвани и пусни" от 12.30 ч. и приключенската романтика "Като рицарите" от 14.45 ч. днес по NOVA.