Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA

Както всяка събота пореден късметлия триумфира с прекрасен автомобил от играта “На крачка от късмета“ в Национална лотария на 12 май по NOVA. Щастливецът, който победи конкурентите си и се настани в белия Citroen Elysee, е Иван Ламбов от град София.

Участникът имаше преднина, като още в началото на играта бързо се придвижи до третото поле на пътеката. Благодарение на монета номер 9 направи финалната крачка, която го изпрати директно в автомобила. “Чувствам се супер. Не съм очаквал, че ще спечеля толкова бързо“, каза късметлията.

Иван е на 43 години и работи като шофьор в банка. Щастливецът участва за втори път в предаването. Първият е играл в “МЕГА ДЖАКПОТ“, откъдето си тръгва с утешителните 1000 лева.

“Сейфовете“ на Национална лотария посрещнаха банковия служител Калинка Малинова от град Благоевград и IT специалиста Стоян Терзиев от град Ямбол. Стоян натрупа  сумата от 9000 лева. Калинка спечели 4000 лева, но попадна на два хикса и си тръгна с 2000 лева. Победителят получи възможност да си спечели още повече пари, като утрои спечеленото до момента. Участникът имаше късмет със златните сейфове, като без грешка уцели утроителите и печалбата му набъбна до 27 000 лева. Стоян смята да вложи парите в обучението си. Мечтае и за собствен дом.

Стиляна Патерова от село Хърлец изпита вълнението от играта за внушителния джакпот, достигащ 2 400 000 лева в “МЕГА ДЖАКПОТ“. Успехът в шоуто донесе много вълнение на участничката.  Изпълнена с позитивизъм Стиляна завъртя “Колелото на късмета“, с което определи, че ще играе за 200 000 лева.

След смела игра на сферите късметлийката си спечели чудесните 40 000 лева. Тя грабна и страхотна бонус печалба, благодарение на която ще се наслади на 5-дневна почивка за двама в Рим. Стиляна ще похарчи страхотната сума за семейството си. С парите ще сбъдне мечтите си за покупка на къща и почивка в Дубай.

Вие може да сте следващият късметлия с печалба от Национална лотария. Не пропускайте щедрото шоу всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.