Не пропускайте церемонията в специалното издание на "На кафе" тази събота, 19 май, от 12.30 ч. по NOVA

Над 100 000 души се очаква да посрещнат сватбената каляска на принц Хари и избраницата му Меган Маркъл в Уиндзор тази събота. Най-нетърпеливите почитатели на британската династия вече са там и запазват най-добрите места.

“Аз съм тук от 13 май, защото исках да посрещна и видя пръв Хари и Меган. Аз съм супер голям фен на Даяна и кралското семейство”, споделя един от гостите на Уиндзор пред специалния пратеник на “На кафе” Ася Енева.

На 19 май в 12.30 ч., веднага след обедната емисия новини на NOVA, специалното издание на "На кафе" ще предава на живо церемонията. Цели два екипа на предаването ще покажат на живо церемонията в замъка "Уиндзор", както и еуфорията на стотиците гости. Кои холивудски знаменитости ще уважат новото семейство и дали Хари и Меган ще нарушат строгия английски протокол? Съпричастни с всичко любопитно на място ще ни направят Ася Енева и Василена Гръбчева, а как отбелязват сватбата в родината на булката – ще ни покаже кореспондентът на NOVA в САЩ – Ясен Дараков.

Не пропускайте кралската сватба в специалното издание на "На кафе" тази събота, 19 май, от 12.30 ч. по NOVA и на живо на сайта ни nova.bg, както и извънредните включвания от Лондон и САЩ в новините и актуалните предавания на NOVA.