Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на телевизионната игра "Семейни войни" участваха отборът на  Маринови и семейство Стоянови. Това бе пето поредно участие за семейство Маринови и те хвърлиха всичките си сили за успех. Във всичките пет рунда Маринови бяха по-бързи на бутона и винаги получаваха правото да отговарят първи. Стоянови обаче, водени от експресивния си капитан  носещ култовия прякор Гестапо, им откраднаха точките в първия и втория рунд. В третия и четвъртия Маринови взеха своето и направиха пълен обрат в играта. С краен резултат 326:178 точки Маринови заслужено получиха титлата шампиони и бонус от 5000 лева. Така отборът им се записа към “шампионските“ семейства на играта и спечелиха общо 14 000 лева.

Следващото семейство в "Семейни войни"  е от София. Името си са измислили специално за предаването – Къркочкови. Капитанът им Борис мечтае за кемпер и спокойствие далече от жена си Ина, а тя пък казва за себе си, че вижда, чува и разбира от всичко. Отбора допълват брата на Ина – Иван и двете приятелки на семейството – Поли и Гери.

Тази вечер колоритното семейство влиза в битка срещу семейство Будинови от Благоевград - не пропускайте "Семейни войни" от 18.00 ч. по NOVA.