Гледайте връчването на статуетката в “Господари на ефира” то 23.00 ч. по NOVA

Валентин Радев получи “Златен скункс“ от Боби Ваклинов заради неадекватните действия на МВР по случая с издирването на двамата избягали затворници от Централния софийски затвор.  Тази сутрин репортерът на “Господари на ефира” посети кабинета на Министъра на вътрешните работи, за да му предаде статуетката, а вътре го очакваше цялото професионално ръководство на силовото министерство.

Поводът, който предизвика подигравки по адрес на МВР е, че единият избягал затворник – Владимир Пелов, бе убит при престрелка в центъра на Ботевград, въпреки сигналите, че известно време се е укривал в родния си град. Не пропускайте да чуете коментара на Валентин Радев за случая в “Господари на ефира“ тази вечер от 23.00 ч. по NOVA.

После зрителите ще чуят кой какво изпя през май в музикалната рубрика “Тинтири – минтири“. “Господарите” остават на политическа вълна с едно изказване за гей парада, което е пример за патриотичната “толерантност“ в парламента.  След това Влади Василев ще разкаже повече за потресаващите хигиенни условия, в които се налага да се обучават учениците на Музикалното училище в София. Накрая ще настъпи истински огнен Апокалипсис, защото ще покажат една странна температурна аномалия от прогноза за времето.

Ако сте пропуснали вечерното предаване от 23.00 ч., може да го гледате отново всеки делничен ден от 17.30 ч. в ефира на NOVA.