Гледайте връчването на статуетката в предаването от 23.00 ч. по NOVA

Владимир Кузов се присъединява към малцината трикратни лауреати на златната статуетка на “Господари на ефира“, а този път поводът за връчването на “Златен скункс” е най-кратък престой в партия. Той беше приет в редиците на ДПС, а само два дни по-късно го изключиха.

Първият “Златен скункс“ Кузов получава още през 2006 г., когато го изключват от парламентарна група Коалиция “Атака”, след като става ясно, че срещу него има дознание за хомосексуални действия с малолетни. През 2009 г. Кузов получава втори скункс, когато Народното събрание прекратява депутатските му правомощия, след като Върховния касационен съд го осъжда с условна присъда за блудство с малолетен. Вижте как Владо Кузов коментира повода за третата си златна статуетка тази вечер в “Господари на ефира” от 23.00 ч. по NOVA.

Освен това предаването ще се включи на тъмно за късмет от студиото на телевизията-майка.  След това  ще “Господарите” ще покажат поредната серия от джигитски изпълнения, хванати на местопрестъплението за “ТариКАТ Парад“. Ще проверят още какво се случва с казуса на тарикатите общинари и нарушенията по обществената поръчка за санирането в Червен бряг. И преди да завършат, ще покажат какво са им изпратили в рубриката за документален сеир – “Вие ги хващате, ние ги пускаме“.

Ако сте пропуснали вечерното предаване от 23.00 ч., може да го гледате отново всеки делничен ден от 17.30 ч. в ефира на NOVA.