Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на телевизионната игра "Семейни войни" участваха семейство Шикинови от София и семейство Шишкови от село Ступел. Това бе пето поредно предаване за семейство Шикинови и те хвърлиха всичките си сили за успех.

След като поведоха с 261:0 в първите три рунда, Шикинови дадоха четвъртия рунд на Шишкови, които взеха 146 точки. Именно затова петия рунд стана решителен за съдбата и на двата отбора. Все пак устремилите се към титлата – петкратни шампиони Шикинови успяха да откраднат точките и победиха с 468:146 точки.

В "Бързи пари" петкратните шампиони добавиха още 1000 лв. от това предаване, а със спечелването на пет поредни победи си заслужиха и бонус от 5000 лв. Така те спечелиха общо 14 000 лв. от играта.

В епизода тази вечер ще видим отново едно шампионско семейство от последния сезон на играта. Дундакови, водени от капитана Ленко, жена му Яна, сестра й Галя и братовчед им Дидо, с неговата приятелка Деси, ще покажат как се воюва в "Семейни войни". Срещу тях ще се изправят семейство Тарикатски.

Как се справиха семействата с отговорите на 100-те човека и кое мислене е по-предвидимо на мъжете или на жените - не пропускайте "Семейни войни" от 18.00 ч. по NOVA.