Американският космонавт твърди, че те крадат от него

Американският астронавт Бъз Олдрин съди две от децата си и бившия си финансов мениджър, съобщи Би Би Си. Той твърди, че те са откраднали пари от него, сквернят наследството му и го спират да сключи брак.

Легендарният космонавт е повдигнал обвиненията, след като децата му опитали да придобият контрола над финансите му. Те поискали от съда да ги признае за негови попечители, тъй като той страда от загуба на паметта и често се обърква.

Почина астронавтът, направил първата „свободна” разходка в Космоса

Припомняме, че 88-годишният Олдрин е вторият човек, стъпил на Луната. Той беше част от мисията „Аполо 11” през 1969-а заедно с Нийл Армстронг. Припомняме, че Армстронг направи първите крачки, а няколко минути по-късно го последва и Олдрин.

Астронавтът от НАСА Ричард Линехан се срещна с деца в "Музейко" (ВИДЕО)

Пред съда той твърди, че неговите син, дъщеря и бивш мениджър Кристина Корп пренебрегват неговите „лични романтични връзки”, като му забраняват да се жени.

Под въпрос е и кой да ръководи неговата частна компания „Вuzz Aldrin Enterprises” и неправителствената му организация „ShareSpace Foundation”.

Учени описаха как биха изглеждали извънземните (ВИДЕО)

По –рано 60-годишните Андрю Олдрин и Джанис Олдрин заявиха, че техният баща напоследък се сдружава с нови приятели, които опитват да го отчуждят от семейството му. Те допълват, че той пилее пари със „застрашителни темпове”.

Учени наблюдават мистериозен астероид за извънземен живот (ВИДЕО+СНИМКА)

Олдрин на свой ред обвинява сина си и Кристина Корп, че са поели неправомерен контрол над неговите финанси, включително „космически артефакти” на стойност милиони долари.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.