Една от основните задачи на компанията е да отговори максимално бързо и адекватно на развиващите се пазари

Една от основните задачи на всяка една компания на пазара, независимо от предмета ѝ на дейност, е да отговори максимално бързо и адекватно на развиващите се пазари. В днешно време една огромна част от комуникацията, маркетинга и дори потреблението се осъществява онлайн. Необходимостта от бърз потребителски кредит, даващ възможност за кандидатстване, одобрение и усвояване на средствата изцяло по дигитален път, провокира появата на CrediNet на пазара.

CrediNet е изцяло онлайн бърз кредит и предоставя възможност на потребителите да се запознаят с условията, да кандидатстват и получат заявената от тях сума, без да напускат комфорта на своето жилище. CrediNet е продукт на небанковата финансова институция MicroCredit, която съществува на пазара от 2012-а година. За този период тя се е старала да задоволи потребностите от бързи кредити на различни сегменти от пазара, а доверието към институцията се гради на качественото и коректно обслужване, както и на факта, че MicroCredit е член на Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), в която членуват най-големите небанкови финансови институции, които предоставят подобен тип услуги на българския пазар.

Онлайн бързият кредит CrediNet предлага възможност за заем на суми от 200 до 3000 лева за период от 3 до 12 месеца. Разработеният механизъм за кандидатстване, заявяване на желаната сума и усвояването на средствата, е максимално опростен. При възникнали въпроси, компанията предлага чат връзка, имейл адрес, на който могат да бъдат зададени въпросите, или горещ телефон.

Всеки желаещ да се възползва от онлайн бърз кредит от CrediNet може да го направи като попълни формата за кандидатстване от комфорта на личния си компютър или от мобилното си устройство, в дома си или друго удобно място по всяко време на денонощието. Молбата му ще бъде разгледана в рамките на работното време, а на посочените имейл и телефонен номер, ще бъдат изпратени съответно договорът, линк за подписване и код за подписване, който заедно с ЕГН-то играят роля на параф.

Всеки клиент има възможност да избере по какъв начин да получи заявената сума – лично, в един от 70-е локални офиси на MicroCredit в цялата страна, в обект на EasyPay или по банков път. Потребители могат да се възползват безлихвено връщане на кредита си в рамките на 30 дни срещу заплащане на еднократна административна такса. Във всички останали случаи сумата се връща на равни месечни вноски, които могат да се плащат във офис на MicroCredit, обект на EasyPay или по банков път.

CrediNet е продукт, който по бърз, лесен и удобен начин предоставя финансова помощ, като отговаря на динамичните изисквания на пазара, изнасяйки потребителското кредитиране изцяло в онлайн пространството. Кредитоискателите получават желаните от тях средства само срещу лична карта, без да е необходимо да обезпечават сумата или да търсят поръчители.

*Платена публикация