Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Нови изпитания очакват приятелите в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Христо е притиснат от безпаричието и спешно си търси работа. Митко се опитва да му помогне да стане шофьор на такси при негов клиент, но офертата за работа е свързана с финансови изисквания. Дали Христо ще успее да удовлетвори условията на собственика на таксито?

Спешна нужда от пари има и Марио, за да се разплати с мутрите, които го преследват. Филип му предлага вариант за набавяне на необходимите средства, който може да се окаже не по-малко опасен от това да дължат пари на гангстерите. Как ще процедира барманът в тази ситуация?

Пред опасност в работата си се изправя и Зара. Младото момиче е на път да провали празненство за рожден ден в ресторанта, където работи. Ще успее ли да поправи грешките си, или ще бъде уволнена?

Не пропускайте “София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY