Каква е причината за пълния обрат?

Иронията на съдбата понякога намига съвсем неочаквано и за часове животът ни се преобръща буквално с главата надолу. Някои от героите на "София - Ден и Нощ” ще загубят контрол над събитията около себе си в следващите епизоди на риалити сериала от понеделник до петък в 22.30 ч. по NOVA.

Стела – сестрата на Дани – в последно време сякаш успя да подреди своя личен свят и да намери достатъчно отговори вътре в себе си, за да започне нов живот. Двамата с Лазар успяха да вдигнат на крака общо бизнес начинание, за което той винаги е мечтал. Съдбата обаче сякаш си прави доста притеснителна шега със Стела. Продължавайки да опознава близките на любимия си, тя ще открие шокираща истина за семейството на Лазар. Една семейна вечеря ще преобърне нейния живот, без да ѝ остави възможност за реакция. Какво се случва с нея и защо не смее да поиска подкрепата на приятеля си в тази опасна и заплетена ситуация?

В много сложна ситуация се забърква и Марио, който прави всичко възможно да върне взетите назаем от лихвар пари. Времето му за покриване на заема изтича и той се принуждава да търси спешен вариант. Тайно от всички, Марио отново се връща към едно старо негово пристрастяване, от което едва се е измъкнал в миналото – хазарта. Късметът този път е с него и той прави голям удар, печелейки огромна сума пари. Проблемът със заема сякаш изглежда решен, но иронията на съдбата не е за подценяване и той неусетно се забърква в още по-опасна игра, от която излизането е трудно. Какъв риск поема Марио и ще успее ли да се справи с последствията?

Неочаквани проблеми се задават за любимата двойка Симона и Асен – едва отървали се от неприятностите с първия бар, който те двамата затвориха, сега съдбата ги поставя пред следващи изпитания. Мони и Асен с любов и голямо желание разработват новото място, което отвориха – малко, симпатично арт кафе. Шокът за двамата влюбени е голям, когато в заведението нахлуват полицейски следователи, които се заемат да го претърсват основно. Защо кафето е обект на подозрения, какво точно търси полицията и ще пострадат ли Симона и Асен като негови собственици?

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY