Гледайте романтичната комедия “Бавачка по призвание”от 12.30 ч. и "Магията на добрата вещица” от 14.15 ч.

Романтичен кино следобед, изпълнен с чудеса, забавни ситуации и житейски уроци очаква зрителите в неделя по NOVA. От 12.30 ч. звездата от сериалите “Падащи небеса” и “Имало едно време” Джеси Шрам ще разбере, че понякога печелиш повече, когато губиш в романтичната комедия “Бавачка по призвание”. Джеси Шрам влиза в ролята на Либи Прескот-  IT консултант, който започва нова работа, за да реализира своите бизнес планове, но още през първия работен ден тя губи своето място. Скоро обаче съдбата я среща с очарователния полицай Дан, който й предлага работа като бавачка на две немирни сирачета, за които той е поел грижите.Дали Либи ще успее да се справи с предизвикателствата на новата си кариера?

Кино следобедът продължава в 14.15 ч. с холивудската звезда Катрин Бел, която се завръща в ролята си на Кейси Найтингейл, за да спаси град Мидълтън със своите свръхестествени способности във филма "Магията на добрата вещица”. Лентата е част от успешната поредица филми за добрата вещица, която спечели милиони телевизионни фенове по целия свят. В своето забързано ежедневие на майка на малко дете, мащеха на тийнейджър, съпруга на шериф и кмет на Мидълтън, на добрата вещица Кейси Найтингейл понякога й се налага да използва вълшебства, за да стигне по-бързо от едно място на друго. Един ден обаче нейното “изчезване” бива заснето и това поставя Кейси в много неприятна ситуация. Добрата вещица ще трябва да използва голяма доза от своята магия, за да разреши всички проблеми и да спаси доброто име на Мидълтън…

Не пропускайте развръзките в романтичната комедия “Бавачка по призвание” от 12.30 ч. и "Магията на добрата вещица” от 14.15 ч. днес по NOVA.