Гледайте щедрото предаване от 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров и Рая Пакова продължават по пътя на печалбите в Национална лотария на 4 август от 19.30 ч. по NOVA. Тази събота те ще срещнат зрителите с поредните късметлии, които спечелиха нови коли, екскурзии и много пари.

Рая Пакова ще посети две късметлийки - Билназ Бекир, която спечели внушителната сума от 500 000 лева от билет “Златните пирамиди 5“ и Ася Пехливанова, която грабна 250 000 лева от билет “Кеш Кръстословици 3“. Захари Бахаров ще пътува до село Кипра, за да се срещне с Елка Димитрова, която също забогатя с 250 000 лева от “Кеш Кръстословици 3“.

Лятното турне ще премине през поредните късметлии, които се сдобиха с незабравими спомени и печалби от игрите “На крачка от късмета“, “Сейфове“ и “МЕГА ДЖАКПОТ“. Щастливците ще разкажат за вълнението на сцената на богатството и за какво са изхарчили сумите.

По традиция водещите ще раздадат чекове на най-новите късметлии, изпитали щедростта на Национална лотария. Кои са щастливците, които тепърва ще харчат свежи печалби, не пропускайте да разберете тази вечер от 19.30 ч. по NOVA.