Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на телевизионната игра "Семейни войни" участваха два звездни отбора. Един срещу друг се изправиха отборът на предаването "Аз обичам България" срещу докторите от сериала "Откраднат живот".

След размяна на рундове и много емоционална битка, победител стана отборът на "Откраднат живот“. В "Бързи пари" докторите събраха 199 точки и само една не им достигна да съберат 200 точки и да донесат на отбора си по-голяма печалба.

Следва да се насладим отново на поредната порция звездни отбори в специалните епизоди на "НеСемейни войни". 

От тази вечер в студиото влизат два любими спортни отбора. Отбърът на "Футболистите", предвождан от големия треньор Димитър Пенев, подкрепен от Вили Вуцов, Жоро Вратарчето, Христо Йовов и Сашо Александров – Кривия.

И отборът на "Високата топка", където капитан е лъчезарният Тити Папазов, следван от баскетболния любимец Жоро Младенов, волейболната легенда Любо Ганев и братята, волейболни национали Братоеви.

Отборите са готови с хъс и настроение да играят срещу вашите любими семейства, а накрая и в звездна битка по между им. Гледайте "Семейни войни", за да проследим отново играта на двата спортни отбора още тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.