Специална прожекция събира отново фенове и звезди на 11 септември от 19.30 ч. в Дом на киното за старта на шести сезон на хитовия българския сериал

“Откраднат живот“ е феномен за българските продукции, а “Анатомия на гнева“ е най-доброто, което сме правили досега. Към актьорския каст ще се присъединят Владо Пенев, Ани Пападопулу и Владо Карамазов, които ще създадат една впечатляваща история заедно с любимите звезди на сериала. Ритъмът, в който работим, е изключителен, затова и решихме днес да ви срещнем освен с актьорите и със сценаристите, които ще разкрият част от процеса“, сподели Евтим Милошев след ексклузивна прожекция за медии на първи епизод на “Откраднат живот: Анатомия на гнева“.

Снимки от медийното събитие за старта на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" вижте ТУК

“За първи път си дадох сметка колко е важно продуцентите и телевизията да създадат среда, която творчески да даде възможност на екипа да полети“, допълни Владо Пенев, който ще влезе в ролята на новия директор на МБАЛ “Св. Кирил“.

“Адмирации към екипа! Действително това ще бъде най-добрият сезон до момента. Сериалът е събитие в телевизионния ефир и филмовата индустрия у нас“, сподели програмният директор на NOVA – Антоний Мангов. Дългоочакваният старт на шести сезон ще бъде на 11 септември от 20.00 ч., а първите кадри ще покажат какво се случва с доцент Банков в Берлин. 

За втори път феновете на най-успешния български медицински сериал първи ще имат възможност да видят епизод на “Откраднат живот: Анатомия на гнева“ на голям екран заедно с актьорите и екипа на продукцията. Всеки, който желае да бъде част от прожекцията за фенове на 11 септември от 19.30 ч. в Дом на киното, от утре ще може да закупи билет за специалното събитие на касите на киното, както и онлайн ТУК.    

Не пропускайте старта на “Откраднат живот: Анатомия на гнева“ на 11 септември по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.