Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на "НеСемейни войни" един срещу друг се изправиха звездния отбор на Тити Папазов и едно от шампионските семейства в лицето на Кръстеви.

Тити Папазов, легендарният баскетболист Жоро Младенов, волейболната легенда Любо Ганев и братята, волейболни национали Братоеви, направиха дебют в предаването и зарадваха зрителите със своята емоционална игра.

Докато разгадаваха отговорите на 100-те човека, изненадаха дори себе си с оригиналните и забавни отговори които дадоха.

Двата отбора редуваха рунд след рунд, но в края опита на спортистите в напрегнатите моменти си каза думата и те спечелиха с резултат 221:192 точки, побеждавайки в решителния пети рунд.

Нещо повече, в "Бързи пари" "Високата топка" събра 221 точки и спечели 6000 лв. само от това предаване. 

Тази вечер "НеСемейни войни“ продължава с пълна сила, като зрителите ще могат да се насладят на още един мач на високите спортисти, този път срещу отбора на семейство Стамови от столичния квартал Дружба. 

Битката ще покаже, дали баскетболните и волейболните легенди ще могат за втори пореден път да спечелят или този път любимото шампионско семейство Стамови ще стигне до успеха.

Кой ще победи в звездната битка, да си припомним отново със специалните епизоди на "Семейни войни", тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.