За динамиката в живота и на сцената говори актьорът Калин Врачански

След разкритията за хаоса в Националната болница по хематология в “Събуди се“, Миролюба Бенатова представя още истории от болничното заведение. Пет години след смъртта на пациентка, близките й още чакат прокуратурата да постанови има ли виновен. Темата ще бъде продължена от журналистката в съботното издание на предаването от 8.00 ч. по NOVA.

Ива Софиянска- Божкова ще надникне в  магичния свят на Астор, но този път през очите на неговата дъщеря - Арус. Как се става дизайнер на световно ниво  и какво е лицето на Холивуд отблизо – отговорите от Ари, както я нарича баща й, в рубриката „Говори с Ива“.

Галя Щърбева ще запознае зрителите с швейцарски бизнесмен, решил да направи сериозна инвестиция в България. Марсел живее в българската провинция от 3 години и вече е вложил около 1 млн. лева в козеферма. В рубриката “Да хванеш гората“ ще научим какво е за един чужденец да прави бизнес в България и заслужава ли си да инвестираш средства в такъв труден бизнес като животновъдството.

Разказ за динамиката в живота и на сцената. С тези думи Мариян Станков-Мон Дьо описва срещата си с актьора Калин Врачански. Въпреки че неговата звезда изгря в киното, той много силно присъства и в театъра. Калин е актьор със собствен агент и никога не прави компромиси с ролите си. В неделя зрителите ще видят различните лица на Калин Врачански, който е влюбен, който се страхува от самотата, който не спира да мечтае.

Краси Боев представя най-сексапилната спортна съдийка в света. Пролетина Величкова се е заела с нелеката задача да контролира участниците в един от трудните спортове, какъвто е снукъра.

На Мира Иванова в събота гостува човекът, за когото всички говорят – Валентин Кулагин. От първо лице - за равносметка след няколко дни, извън Къщата на VIP Brother и има ли обида от вота на публиката.

В неделя зрителите ще се събудят в компанията на новата водеща Мартина Ганчева. Брекзит: ще има ли развод без сделка – това ще обсъди с журналистите Кузман Илиев и Владимир Сиркаров, които на 5 ноември стартират в ефира на NOVA публицистичното предаване “Плюс-минус. Коментарът след новините“.

Гледайте “Събуди се“ в събота и неделя с водещи Мира Иванова и Мартина Ганчева от 8.00 ч. по NOVA.