Гледайте комедиите “Кралицата на дансинга“от 12.50 ч. и “Очаквай неочакваното” от 14.45 ч. тази събота по NOVA

Забавен кино следобед с много танци, смях и неочаквани обрати очаква зрителите с филмите в събота по NOVA. От 12.50 ч. канадската звезда от риалити шоуто “Мислиш си, че можеш да танцуваш” Ромина Д`Уго ще разбере каква е цената на успеха в комедията “Кралицата на дансинга“. Ромина влиза в ролята на Зоуи - млада танцьорка от Лос Анджелис, чиято мечта е да има успешна кариера. Пътят й към целта обаче не е никак лек. Наред с успехите, момичето се сблъсква с предателство и неразбиране дори от най-близките си хора.

Кино маратонът продължава в 14.45 ч. с Камерън Диас, Дженифър Лопес, Елизабет Банкс и Бруклин Декър ще се сблъскат с радостите и проблемите на бременността в романтичната комедия “Очаквай неочакваното”. Създаден по едноименния бестселър на Хайди Мъркоф, филмът разказва с хумор историята на неочакваните изпитания и победи от периода, в който се очаква появата на нов член на семейството. Животът през очите на четири взаимно свързани двойки, изживяващи вълненията и изненадите покрай раждането на дете и в крайна сметка стигащи до проумяването на универсалната истина, че без значение какви планове правиш, животът невинаги ти поднася неочакваното.

Не пропускайте да се посмеете с комедиите “Кралицата на дансинга“ от 12.50 ч. и “Очаквай неочакваното” от 14.45 ч. тази събота по NOVA.