Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

Новият сезон на забавното и обичано предаване "Семейни войни" започва тази вечер от 18.00 ч. по NOVA с нови емоции и оспорвани битки. В компанията на лъчезарния водещ Цецо ще се изявят забавни, усмихнати и позитивни нови семейства, които ще отговарят на въпросите, зададени на 100 човека. Както и досега, в новите оригинални епизоди ще има бисери и отборни "герои", които ще са достойни за плакета на водещия "Семейните войни са (без)полезни за вашето здраве". От екипа на предаването са планирали и специални "Несемейни" епизоди, в които ще участват нестандартни личности от светския живот или екрана.

В последния епизод на телевизионната игра "Семейни войни" си припомнихме участието на семейство Жотеви и семейство Шереметеви. Играта премина под тоталното надмощие на Шереметеви, които и в петте рунда натискаха първи бутона, като печелеха във всеки един. Крайният резултат бе повече от убедителен - 594:0 в полза на Шереметеви.

Първите две семейства, които ще влязат в битка на старта на новия сезон на предаването тази вечер, са последните победители от миналия сезон Шереметеви от София и претендентите - семейство Диневи от Сливен. 

Дали последните шампиони от миналия сезон ще започнат така, както завършиха или успехът ще съпътства новия отбор?

Как ще се развие играта и кой ще победи – гледайте "Семейни войни", тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.