Напълно различни и много атрактивни са новите участници в документалното риалити

Революционният телевизионен експеримент "Женени от пръв поглед", проследяващ живота на три двойки, събрани от професионални експерти на принципа на matchmaking, стартира тази вечер в ефира на NOVA. Кои са участниците във втория сезон на вълнуващия експеримент и ще си кажат ли заветното "Да", не пропускайте да гледате в премиерните епизоди - във вторник и сряда от 22:00 ч.

33-годишна самотна майка от София със собствен онлайн бизнес се включва в експеримента "Женени от пръв поглед". След неуспешни опити и разочарования, борбената дама, която се грижи сама за прекрасната си дъщеря, решава да сбъдне детската си мечта да бъде булка.

В житейското приключение се включва и 23-годишна поп-фолк изпълнителка от София. След като успява да започне музикална кариера, младата певица прави първата стъпка и към друг блян – здраво и сплотено семейство. Любовта е движещата сила за красавицата и тя силно вярва, че "Женени от пръв поглед" ще й помогне да намери своята половинка.

Как психологът на "Женени от пръв поглед" разбира, че двама души са един за друг?

Въпреки че съдбата отнема любящият съпруг на 51-годишната треньорка по художествена гимнастика, борбената жена вярва, че може отново да погледне любовта в очите. Топлият и уютен дом и семейното щастие са най-голямата награда за нея. Тя се включва в революционния експеримент, за да открие човек, с когото да споделят живота и пътя си заедно.

Той е амбициозен, 31-годишен финансов консултант, който среща успех в професионалното си развитие, но не и в личен план. Роден в Добрич и израснал в голямо и щастливо семейство, младият мъж не успява до момента да срещне жена, която да споделя ценностите му. След серия неуспешни опити, младият консултант решава да се довери на професионалния подход в избора си и да създаде семейство с помощта на "Женени от пръв поглед".  

Отговорен, прагматичен и романтичен - това са само част от качествата, които описват профила на следващия участник в социалния експеримент. Той е на 41 години, от София и вярва в любовта и здравото семейство, въпреки лошия си опит в миналото.

"Женени от пръв поглед" протяга ръка и на 56 годишния консултант по системата за здравословни и безопасни храни, който решава да послуша последния завет на починалата си съпруга да не се отказва от любовта и да си намери партньор.

Как шестимата участници стигат до съдбоносното решение, какви са реакциите на близките им хора и през какви вълненията преминават при подготовка на сватбата? Не пропускайте да проследите във втория сезон на "Женени от пръв поглед" от 26 февруари, всеки вторник и сряда, от 22.00 ч. само по NOVA.

Актуални новини за “Женени от пръв поглед” ще откриете на уебсайта  на NOVA и на официалната страница на предаването във Facebook.