Гледайте хитовия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Конфликти назряват в коридорите на МБАЛ „Св. Анастасия”, а директорът ѝ Ина Фотева се оказва между чука и наковалнята в „Откраднат живот: Любовта лекува“. В новия епизод на най-успешния български медицински сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA Мазов отправя ултиматум към Ина да предприеме мерки относно ситуацията с доктор Стаменова и да я принуди да си направи тест за наркотици, в противен случай той ще разгласи разкритията си за София. Уплашена за реномето на болницата Ина е готова на крути мерки, но какво ли планира да предприеме?

Пореден конфликт възниква и между Захариев и Стилянова, когато Галя разбира, че съпругът ѝ и Цонев са помолили Поли да асистира като анестезиолог при операция. Странното поведение на съпругата му все повече засилва подозренията на Захариев. Дали Галя ще успее да опази своята тайна и този път?

Не пропускайте седми епизод на “Откраднат живот: Любовта лекува” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.