Кампанията #AbsolutVoices стартира, за да ни напомни, че гласовете имат значение

Седмица след като по улиците на София започнаха да се появяват тайнствени постери с оригинални статуси от социалните мрежи, Аbsolut представи #Absolut Voices – eдна инициатива, в която всеки глас има значение. В ерата на социалните мрежи, когато говорим все повече, но се чуваме все по-малко и думите ни се давят в океани от информация, Absolut вярва, че всеки глас заслужава да бъде чут и търси най-забавните, най-оригиналните, най-провокативните мисли в социалните мрежи, за да направи парти, вдъхновено от тях.

С мисията да търсят най-оригиналните статуси се заеха четирима посланици с истински разпознаваем глас – съвременният поет Стефан Икога, мастър шефката Божана Кацарова, рапърът Григовор и половината от дуото на МайкоМила! - Елисавета, известна в социалните мрежи като Летящата Козила Ерато. Всеки от тях ще представи собствена селекция от оригинални гласове, дочути из социалните мрежи. А всеки, който иска гласът му да бъде чут, може да сподели и собствените си мисли на abslt.bg.

Кулминацията предстои през май, когато избраният от журито статус в кампанията ще стане тема и концепция за голямо Absolut парти. А авторът на този статус ще вземе трима свои приятели и те ще са специални гости на ивента. Така всеки може сам да види докъде ще стигне гласът му, ако само се осмели да го сподели. Участниците ще спечелят различни награди, а този който стигне най-далеч, ще бъде увековечен в партито, вдъхновено от собствените му мисли, което всички ще помнят.