Това вече е възможно

Кредит с 0% лихва? Вече е възможно. Кеш Кредит предлага уникален шанс на всички нови клиенти, които кандидатстват за кредит в офисите на компанията.

Със специалния код 78V83Z936 само сега те могат да получат кредит от 100 до 399 лв. с 0% лихва. По този начин Kеш Кредит им предлага възможността да тестват напълно безплатно качеството и скоростта на услугите на компанията. Също така чрез инициативата могат да спечелят и тези, които нямат нужда от допълнителен кеш – с регистриране на кода онлайн на www.cashchredit.bg те участват в томбола за награда без обвързване с кредит. Кампанията важи ексклузивно до 30 април.

Изненадите не спират дотук. С всяко усвояване на желаната сума клиентите на Кеш Кредит имат шанс да спечелят още специални подаръци, сред които и уникалната възможност да получат цялата сума по кредита си. Всеки, кандидатствал и усвоил допълнителен кеш на място в офисите на компанията в цялата страна или онлайн на www.cashchredit.bg, получава скреч карта, която може да се окаже неговият ключ към награда. По случай великденските празници Кеш Кредит раздава не само кредити, но и тематични хлебопекарни и яйцеварки.

С Кеш Кредит винаги има нещо и за теб! Ако си нов клиент, грабни специалния код 78V83Z936 и получи кредит с 0% лихва. Ако вече си се уверил в качеството на услугите на компанията, кандидатствай отново и попитай за специалната пролетна скреч карта, за да се възползваш от уникални награди.