Щатът в Калифорния наказа боксьора

След скандалът с Кубрат Пулев, който целуна американската журналистка Джени Суши по време на интервю, се постави въпросът за границата във взаимоотношенията между половете. След деянието му Кобрата беше наказан с отнет лиценз за 6 месеца в Калифорния. Освен това, българинът ще трябва да плати и глоба от 2500 долара и да премине програма в САЩ, свързана с превенция на сексуални посегателства до 22 юли.

„Целувката не винаги е израз на любов. В случая това е недопустима постъпка. За последните 20 години има много голяма промяна в отношението между жените и мъжете. Затова в нашето списание правим срещи с аудиторията във вид на рубрика”, заяви в студиото на „Събуди се” главният редактор на списание „Ева” Милена Попова.

Комисията в Калифорния наказа Кубрат Пулев (ВИДЕО+СНИМКИ)

Според Елисавета Белобрадова от приложението „Майко мила“ има лична граница, която не трябва да се преминава. „Случаят с Кубрат има много особености. Да кажем, че той не е точният пример за посегателство. Големият проблем е, че гледаме кой как изглежда. Усмивката й беше знак, че проблем няма. Когато искаме да целунем някого обаче, трябва да попитаме”, смята тя.

Още гледайте във видеото

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.