Композицията ще пътува в състав от два вагона

На 1 юни, събота, от гара Пловдив за първи път ще потегли влак по маршрут от Пловдив за Одрин. Чрез тази композиция "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД ще осигури на своите клиенти удобна възможност за туристическо пътуване до Турция за отиване и връщане през почивните дни, съобщиха от БДЖ.

От Пловдив влакът ще заминава в 8.40 ч. и ще пристига в Одрин в 12.18 ч. В обратно направление влакът ще тръгва от Одрин в 17.00 ч. и ще пристига в Пловдив в 21.15 ч. Композицията ще пътува в състав от два вагона и ще се движи през почивните и празнични дни.
Цената на билета за отиване и връщане Пловдив-Одрин-Пловдив е 28.56 лв. с включени запазени места.

Две нови жп гари ще бъдат изградени до края на 2020 г.

Пътниците от Първомай, Димитровград и Свиленград могат да пътуват с този влак до Одрин срещу следната цена на билета: от Първомай до Одрин- 10.37 лв.; от Димитровград до Одрин- 7.82 лв. и от Свиленград до Одрин- 4.30 лв.

Информация за цените на билетите за пътуване на деца, пътуване с намаления и други търговски оферти е публикувана в официалната страница на БДЖ ТУК. Повече информация за пътуване с този влак клиентите на БДЖ могат да получат от служителите на гишетата "Информация" и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информационен телефон 0700 10 200, напомнят от превозвача.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.