Създадена е временна организация на движението в района на село Изгрев

Шофьор загина при тежка катастрофа в Шуменско. Инцидентът е станал в петък сутринта до село Изгрев. Създадена е организация пътуващите от и към Силистра да преминават по обходен маршрут, предаде Дарик нюз.

Сигнал за произшествието е получен в 6:00 ч. в дежурната оперативна част на областната дирекция в Шумен. Съобщено било, че са се блъснали тежкотоварен камион и бус.

Снимка: Dariknews.bg

Към мястото на инцидента веднага са насочени екипи на полиция, пожарна и Спешна помощ. След пристигането им било установено, че водачът на буса е загинал на място. Спътникът му е невредим.

Снимка: Dariknews.bg

Спасителни екипи от пожарните в Шумен и Каолиново са помогнали да бъде изваден водачът на тежкотоварния автомобил от кабината. Мъжът е откаран за преглед в МБАЛ- Шумен.

Причините за възникване на инцидента са в процес на изясняване. На място се извършва оглед. Създадена е временна организация на движението. Пътуващите към Силистра ще бъдат пренасочвани през Венец, а идващите от Силистра ще пминават през Изгрев и ще бъдат насочвани към Каолиново.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.