Гледайте романтичните комедии “Последен шанс за любовта” от 12.30 ч. и „Моите най-добри години” от 14.10 ч.

Много романтика и любов предстои тази неделя по NOVA.  Популярният актьор от сериала “Стрелата” Джеси Хътч ще разбие сърцето на изгряващата холивудска звезда Аликс Анджелис в романтична лента “Последен шанс за любовта”. Джеси Хътч влиза в ролята на Ерик, който след десетгодишна връзка с  Клоуи – все още не се е превърнал в зрелия мъж, който приятелката му би искала да стане. Надявайки се да му даде тласъка, от който се нуждае, тя го зарязва, убедена че Ерик ще помъдрее преди да се върне обратно при нея. Шест месеца по-късно Ерик кани Клоуи на вечеря, за да й поднесе голяма новина – само след седмица му предстои брак. Клоу решава, че се нуждае от почивка и без да подозира избира за своята ваканция същия курорт, в който Ерик ще се жени. Там тя попада директно на Ерик и неговата годеница. Убедена, че той прави огромна грешка, Клоуи плаща на мениджъра на курорта - Хънтър, да се престори на нейно гадже. Колкото повече време прекарват заедно, фалшивата любов на Клоуи и Хънтър започва да прераства в нещо наистина истинско. Дали Клоуи е готова да се откаже от миналото си с Ерик и ще даде ли шанс на новата любов,  ще видите от 12.30 ч. по NOVA.

А от 14.10 ч. романтичните искри прехвърчат и в „Моите най-добри години”. Режисьор на лентата е Моника Мичел и женската енергия в този филм е особено силна. Главната героиня Сара е бивш член на сестрински клуб в колежа и не спира да жадува за отминалите дни на безгрижие и забавления. Тя решава да започне работа там, но не след дълго разбира, че именно тя трябва да се държи като зрял човек и да помогне на младите момичета да открият истинския си потенциал. Дали ще се справи с новата си роля?

Не пропускайте развръзките в романтичната комедия “Последен шанс за любовта” от 12.30 ч.  и романтичната лента „Моите най-добри години” от 14.10 ч. по NOVA