Яна Маринова и Луиза Григорова-Макариев разказват за премиерния си филм „Диви и щастливи” в студиото в „На кафе”

От днес започва предпремиерното турне на „Диви и Щастливи” - романтична екшън-комедия, която тръгва по кината на 29 ноември и обещава да поднесе на зрителите много силни емоции и забавление. Във Велико Търново все още можете да се купят билети днес, а след това следва и Шумен, после Русе, понеделник Варна, вторник Бургас, в сряда е София, а в четвъртък и Пловдив.

„Много е хубаво това турне. Снимаме се с хората, те така почват да се чувстват част от филма. Билети вече навсякъде се продават”, заяви Яна Маринова.

„Това всъщност е най-голямото предпремиерно турне, което е правено в България за филм”, допълни Луиза Григорова.

„А от 22 ноември започват предпремиерните прожекции за тези, които нямат търпение и искат да видят първи филма. На 29 ноември „Диви и Щастливи” ще може да се види навсякъде. Филмът се случи, защото не съм сама в това приключение. Ние сме продуценти с Александър Сано, Мартин Макариев, който е режисьор на филма, също има важно участие. С правилния екип нещата се случват. Просто се събрах с хора, които сме лудо запалени по киното. Говорим само за филми, само за следващия проект, готвим и сериал”, разказа Яна Маринова.

„В актьорския състав са Александър Сано, героят на който ни преследва нас двете, неговата асистентка Дария Симеонова, имаме и чуждестранен актьор, който играе малка роля във „Фаворитката”, а при нас по-голяма – Базил Айденбенц, швейцарец е, но при нас играе англичанин. Участват още  Койна Русева, Калин Врачански, Бен Крос, Явор Бахаров”, разказа Яна Маринова.

„Във филма става въпрос за приятелство. Моята героиня се казва Боряна-Бо и тя прави престъпление от любов, а най-добрата й приятелка е до нея”, издава Яна Маринова.

„Във филма се случват невероятни приключения, в които двете разбират, че когато са приятелки и са заедно, могат да се справят с всичко. Когато имаш човек до себе си и някой на 100% те обича и е готов на всичко за теб, ето това са нашите героини”,  призна Луиза Григорова.

Дали филмът е смешен и коя от двете актриси е по-дива, може да видите в цялото видео от „На кафе”.

Диви и щастливи“ благодари на NOVA телевизия за подкрепата, която е част от дългосрочната стратегия „NOVA подкрепя българските филми“. Медийни партньори са още: БГ Радио, NRJ и City Radio&TV и групата на SBB media.