Купонът ще бъде на 21 декември

След уникалното изживяване, което Руши и Absolut организираха в добре познато попфолк заведение като първо събитие от инициативата „Absolut Culture Shock“, е ред на легендарната попфолк дива Деси Слава да поеме щафетата в борбата за повече толерантност между почитателите на различните жанрове музика. В събота, на 21 декември, за една нощ, тя ще изненада посетителите на емблематичния столичен Бар Петък

Гостите на абсолютното парти ще се насладят на миксовете ѝ от различни музикални жанрове, специални коктейли и игри с награди. Какво включва нейната плейлиста ще се разбере на самото събитие, но едно е сигурно – купонът ще е съществен. А един от победителите в онлайн играта на марката, който наскоро отгатна, че именно Деси Слава е вторият участник в „Absolut Culture Shock“, ще има уникалната възможност да се запознае и да си поговори лично с нея.

Absolut Culture Shock“ е кампания, създадена в името на сблъсъка, който води до по-отворен и по-свързан свят. Защото по нашите ширини предпочитанието към различни видове музика оформя стереотипи, води до поставянето на етикети и предизвиква разделение между хората, а е време това да се промени. В продължение на няколко месеца в инициативата на Absolut добре познати български личности влизат в ролята на диджеи и миксират парчета, които обичат, в неочаквани и нестандартни за тях места. Абсолютната петорка се състои от известни актьори, изпълнители от различни жанрове и дори български политици.

Първата българска звезда, която прие предизвикателството на Absolut бе Руши, който успешно обедини феновете на поп музиката с тези, които обичат попфолка. Летвата за второто парти е вдигната високо, но шокиращата комбинация от добре утвърдени и тотално противоположни елементи отново гарантира, че изживяването ще е наистина уникално.